GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουβέλης: Με προϋποθέσεις θα επέστρεφα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτό άφησε ο Φώτης Κουβέλης, το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως είπε μετά την ευρωπαϊκή στροφή και την αλλαγή του περ...


Ανοιχτό άφησε ο Φώτης Κουβέλης, το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως είπε μετά την ευρωπαϊκή στροφή και την αλλαγή του περιεχομένου και του χαρακτήρα της πολικής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν περιοριστεί οι διαφορές τους. «Με προϋποθέσεις, όπως η χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής, θα έμπαινα» τόνισε χαρακτηριστικά, κ. Κουβέλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κουβέλης, αναφερόμενος στην πολιτική που πρέπει τώρα να ακολουθηθεί σημείωσε ότι «η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι πάντοτε αναγκαία αλλά εκείνο που πρέπει να γίνει είναι τα αντίρροπα. Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και σκληρό και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα αντίρροπα».

Σύμφωνα με το skai.gr, σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ανέφερε ότι όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πολιτικό στόχο και όσοι κινητοποιούνται αυτό επιθυμούν να αλλάξει η πολιτική που τους αφορά, όμως ανεξάρτητα από αυτό υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν το καθεστώς των πραγμάτων και της κυβέρνησης».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση βρίσκεται σε συμπληγάδες και συμπλήρωσε «ότι υπάρχει δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση