GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη. Πλήθος κόσμου στην κηδεία του...

Η σορός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναού Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, εκε...

Η σορός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναού Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, εκεί όπου αναμένεται να βρεθούν εκατοντάδες κόσμου προκειμένου να τον αποχαιρετίσουν.
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές, συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη, θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν, ενώ στις 14:00 φίλοι και συγγενείς θα συνοδεύσουν τον αδικοχαμένο τραγουδιστή στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο της Μεταμορφώσεως.
Χθες, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα έφτασε στο πατρικό του σπίτι η σορός του, με λευκή νεκροφόρα.
Έφτασε η σορός του Παντελίδη στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα
Η σορός του Παντελή Παντελίδη έφτασε λίγο μετά τις 10 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Νέα Ιωνία.
Την σορό του τραγουδιστή συνόδευσε μουσική μπάντα, η οποία έπαιζε τη μελωδία του «Είχα κάποτε μια αγάπη», γνωστής επιτυχίας του τραγουδιστή.
Λιποθύμησαν δύο γυναίκες στην εκκλησία που εκτίθεται η σορός του Παντελίδη
Δύο γυναίκες δεν άντεξαν τη συγκίνηση και λιποθύμησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου βρίσκεται η σορός του λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο.
Λιποθύμησαν δύο γυναίκες στην εκκλησία που εκτίθεται η σορός του Παντελίδη – ΦΩΤΟ


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:







Δείτε το βίντεο από τον Alpha:
Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση