GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέντε Τσέχοι σκιέρ νεκροί από χιονοστιβάδα στις Άλπεις

Πέντε Τσέχοι σκιέρ σκοτώθηκαν σήμερα από χιονοστιβάδα που παρέσυρε 17 ανθρώπους στο αυστριακό Τιρόλο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Το δυστ...


Πέντε Τσέχοι σκιέρ σκοτώθηκαν σήμερα από χιονοστιβάδα που παρέσυρε 17 ανθρώπους στο αυστριακό Τιρόλο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το δυστύχημα συνέβη σε κοιλάδα των Άλπεων, νότια του Ίνσμπρουκ. Η αυστριακή αστυνομία δε διευκρίνισε αν ο απολογισμός είναι ο τελικός και ποια είναι η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων θυμάτων της χιονοστιβάδας, που είναι όλοι Τσέχοι σκιέρ.

Τις τελευταίες ώρες οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών χρειάσθηκε να επέμβουν και σε άλλες περιπτώσεις για χιονοστιβάδες στην περιοχή αυτή των Άλπεων.

Η πρόσφατη χιονόπτωση και οι σχετικά ήπιες θερμοκρασίες μείωσαν τη σταθερότητα των στρώματος του χιονιού στην περιοχή αυτή, δημιουργώντας συνθήκες ευνοϊκές για να τον σχηματισμό χιονοστιβάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση