GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων προς το Αεροδρόμιο

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος σε στάσεις λεωφορείων στο Διεθνή Αερ...

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος σε στάσεις λεωφορείων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 8-2-2016 έως την Πέμπτη 11-2-2016.
Η διακοπή θα γίνει στα εξής τμήματα:
Στο ρεύμα εισόδου της Πύλης 3, στο ύψος του κυκλικού κόμβου του Αεροδρομίου. Κατά την εν λόγω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις δύο (2) λωρίδες εξόδου της Πύλης 3, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται σαν είσοδος και έξοδος από αυτή.
Από την περιοχή των Αφίξεων του Αεροδρομίου, στο ύψος της εξόδου. Κατά την εν λόγω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παράκαμψη που θα οδηγεί στις Αναχωρήσεις και σε είσοδο στον Άξονα Κύριας Πρόσβασης από τη γέφυρα των Αναχωρήσεων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση