GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραλλία Χρηστίδου: ΣΥΡΙΖΑ και Fame Story την έκαναν... μπουρλότο

Η Ραλλία Χρηστίδου δεν πέρασε καλά στην εκπομπή "Καλημερούδια" που ήταν καλεσμένη το πρωί της Τέταρτης και αυτό οφείλεται στι...


Η Ραλλία Χρηστίδου δεν πέρασε καλά στην εκπομπή "Καλημερούδια" που ήταν καλεσμένη το πρωί της Τέταρτης και αυτό οφείλεται στις ερωτήσεις που έκανε η Ντορέττα Παππαδημητρίου.
Η τραγουδίστρια εξέφρασε την ενόχλησή της, προσπαθώντας να κρατήσει ευγενικούς τόνους, χαμογελώντας.
«Παρακολουθώντας την πορεία σου όλα αυτά τα χρόνια μου κάνει φοβερή εντύπωση που ξεκίνησες από το Fame Story. Δεν θα περίμενα ποτέ ότι θα έπαιρνες μια τέτοια απόφαση» ρώτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Ραλλία Χρηστίδου απάντησε:
«Έχουμε 10 λεπτά να μιλήσουμε, θες να μιλήσουμε για το Fame Story;».
Η κουβέντα παρέμενε στο Fame Story, και η τραγουδίστρια δεν άντεξε και είπε σε πιο έντονο ύφος:
«Πάλι για το Fame Story θα μιλάμε; Έλεος! Πάμε παρακάτω! Μόνο οι δημοοσιογράφοι συντηρούν το Fame Story. Είναι φοβερό αυτό»!
Η οικοδέσποινα της εκπομπής είπε να γυρίσει την κουβέντα στα πολιτικά...
«Τώρα, το περιβάλλον εδώ της εκπομπής δεν είναι και ότι πιο καλό για να σου το αναλύσω. Χρειαζόμαστε χρόνο», ήταν η απάντηση της Ραλλίας Χρηστίδου στην ερώτηση αν είναι ευχαστιστημένη από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ντορέττα, σήκωσε τελικά την Ραλλία για να πάει να τραγουδήσει και με χιούμορ σημείωσε:
«Νομίζω ότι αισθάνεται άνετα καλύτερα από κάθε άλλη φορά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση