GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδέρφια ήθελαν να γίνουν serial killers και ξεκίνησαν από την οικογένειά τους

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Αμερική την τρομακτική μαζική δολοφονία μιας οικογένειας, με δράστες τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια. Ο 19χρονος...


Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Αμερική την τρομακτική μαζική δολοφονία μιας οικογένειας, με δράστες τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια.

Ο 19χρονος Robert Bever και ο 17χρονος Michael Bever από την Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών, πριν τρεις νύχτες κατέσφαξαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τους τους γονείς και τρία από τα μικρότερα αδέρφια τους.

Σύμφωνα με το CBS, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, δήλωσαν ότι η σφαγή ήταν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου των δύο αδερφών, να προχωρήσουν και σε άλλες, μαζικές δολοφονίες προκειμένου να αποκτήσουν φήμη και ξεπεράσουν άλλους, γνωστούς serial killers. 

"Ήθελαν να σκοτώσουν τουλάχιστον 50 άνθρωποyw, να γίνουν διάσημοι, να βγουν στην τηλεόραση και το όνομά τους να γραφτεί στην Wikipedia" είπε η ντετέκτιβ Rhianna Russell, η οποία ανέκρινε τον 17χρονο Michael. Μάλιστα, το αγόρι έφερε ως παράδειγμα  το μακελειό στο σχολείο Columbine και τον κινηματογράφο Aurora στο Κολοράντο.

"Ήθελαν να σκοτώσουν την οικογένειά τους, να τεμαχίσουν τα πτώματά τους και να τα αποθηκεύσουν στη σοφίτα και στη συνέχεια να πάρουν το αυτοκίνητο και να αρχίζουν να σκοτώνουν τυχαία ανθρώπους" είπε από την πλευρά του ο νεττέκτιβ Eric Bentz που ανέκρινε τον μεγαλύτερο αδερφό, τον Robert Bever. 

Τα δύο αδέρφια, όταν περιέγραφαν πώς δολοφόνησαν τους γονείς και τα δύο από τα τρία αδέρφια τους, γελούσαν ενθουσιασμένα. 

Μάλιστα, ο Robert Bever παραπονέθηκε ότι το σχέδιο δεν πήγε όπως θα έπρεπε , καθώς δύο από τα αδέρφια - η 13χρονη Crystal και η 2χρονη Autumn - επέζησαν, ενώ έπρεπε να έχουν πεθάνει.

Ο δικάστής τους απήγγειλε κατηγορίες αλλά τα δύο αδέρφια δηλώνουν αθώα για τις δολοφονίες των γονιών τους David Bever, 52, April Bever, 44, και των αδερφών τους Daniel Bever, 12, Christopher Bever, 7, και Victoria Bever, 5.

Η νεκροψία έδειξε ότι τα θύματα μαχαιρώθηκαν δεκάδες φορές και πέθαναν από τα πολλαπλά και βίαια μαχαιρώματα. Λίγο πριν εκπνεύσει, ο 12χρονος Daniel κάλεσε την αστυνομία και έτσι οδήγησε στην σύλληψη των δύο νεαρών αδελφιών του, που είχαν προλάβει και είχαν κρυφτεί σε ένα δασάκι, λίγο μακρύτερα από το σπίτι. 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση