GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η TUI πουλά την Hotelbeds

H ΤUI μετακινείται πιο κοντά στο ενδεχόμενο πώλησης του τμήματος bedbank – το οποίο διαπραγματεύεται ειδικές τιμές με τους παρόχους φιλ...


H ΤUI μετακινείται πιο κοντά στο ενδεχόμενο πώλησης του τμήματος bedbank – το οποίο διαπραγματεύεται ειδικές τιμές με τους παρόχους φιλοξενίας και λειτουργεί ως έμπορος χονδρικής διαθέτοντας κρεβάτια -, με τη σουηδική εταιρία EQT partners να εκφράζει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με την The Sunday Times, η EQT partners, η οποία φέρεται να ετοιμάζεται να λάβει τον έλεγχο και του Kuoni Group, θα επιδιώξει να συγχωνεύσει τις δύο εταιρίες.
Η Tui Group έχει ανακοινώσει από πέρυσι τα σχέδιά της για την πώληση της θυγατρικής Hotelbeds Group. Η απόφαση ελήφθη μετά την πώληση του brand LateRooms στην Cox & Kings έναντι 8,5 εκατ. λιρών και το κλείσιμο των AsiaRooms και Malapronta.
Το 2015, η θυγατρική κατέγραψε ετήσια κέρδη προ φόρων της τάξης των 82,3 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με το tornosnews.gr, η TUI φέρεται να εξετάζει και άλλες προσφορές σε μια προσπάθεια να ανέβει το τίμημα στο 1 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση