GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι Αλαφούζου στο κάλεσμα Κοντονή: Ο Μαρινάκης θέλει το 100-0

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα παραστεί στη συνάντηση των «μεγάλων» που επιθυμούσε ο Σταύρος Κοντονής, με τον Παναθηναϊκό να ενημερώνει πως...


Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα παραστεί στη συνάντηση των «μεγάλων» που επιθυμούσε ο Σταύρος Κοντονής, με τον Παναθηναϊκό να ενημερώνει πως ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» δεν θα παραστεί στη συνάντηση, εξαιτίας όσων έγιναν στο ντέρμπι.
Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του υφυπουργού αθλητισμού, προκειμένου να του μεταφέρει την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου.
«Δεν πρόκειται ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να νομιμοποιήσει με την παρουσία του τις πρακτικές του Μαρινάκη. Αν υπήρχε μία περίπτωση να συναντηθούμε, μετά τη διαιτησία του Κύζα στο ντέρμπι δεν υπάρχει πλέον. Είδατε ότι εμείς, ως Παναθηναϊκός, δεν αντιδράσαμε πουθενά. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε από το γήπεδο στο ημίχρονο, μετά την κατακύρωση του γκολ-οφσάιντ του Καμπιάσο, αλλά δεν το κάναμε.
Θα μπορούσαμε, επίσης, να τινάξουμε όλα στον αέρα όταν άνθρωπος της ασφάλειας του Ολυμπιακού πέρασε μπροστά από τον πάγκο μας και έβρισε τον Λέτο. Δεν κάναμε τίποτα. Δεν γίνεται όμως μετά από μία τέτοια διαιτησία να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη και να νομιμοποιήσουμε τις πρακτικές του. Δηλαδή να μας ξεσκίζει η διαιτησία του Κύζα κι εμείς να τους λέμε και "ευχαριστώ". Είδαμε την Κυριακή στο ντέρμπι πως αντιλαμβάνεται το 50-50. Ο Μαρινάκης θέλει το 100-0» ανέφερε ο Χρήστος Παναγόπουλος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση