GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον 14 φοιτητές νεκροί σε τροχαίο στην Ισπανία

Τραγωδία στην άσφαλτο με θύματα φοιτητές πανεπιστημίου διαφόρων ειδικοτήτων έγινε  στην Ισπανία, 150 χλμ., νοτίως της Βαρκελώνης. Έν...


Τραγωδία στην άσφαλτο με θύματα φοιτητές πανεπιστημίου διαφόρων ειδικοτήτων έγινε  στην Ισπανία, 150 χλμ., νοτίως της Βαρκελώνης.
Ένα πούλμαν που ταξίδευε από τη Βαλένθια στη Βαρκελόνη, μεταφέροντας σπουδαστές πανεπιστημίου, μεταξύ αυτών και ξένους φοιτητές, προσέκρουσε και ανατράπηκε σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 14 άτομα και να τραυμαστιστούν 43.
Το λεωφορείο μετέφερε 56 επιβάτες, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων από τη βορειοανατολική περιοχή της Καταλονίας -μερικοί από τους σπουδαστές συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, μεταξύ ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, Erasmus. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ “Fallas” που πραγματοποιείται στη Βαλένθια και επέστρεφαν στη Βαρκελώνη. 
Ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι εθνικότητες των σπουδαστών. 
Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε τοπικό αστυνομικό σταθμό, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί άμεσα. Οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο που έχουν τραυματιστεί, δεν έχουν υποστεί τραύματα που να είναι απειλητικά για τη ζωή τους, δήλωσε ο περιφερειακός υπουργός Εσωτερικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση