GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Anomalisa: Ένα αριστουργηματικό animation για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος

Ο Τσάρλι Κάουφμαν, σεναριογράφος των «Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», «Adaptation», «Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» και σκηνοθέτη...


Ο Τσάρλι Κάουφμαν, σεναριογράφος των «Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», «Adaptation», «Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» και σκηνοθέτη της «Συνεκδοχής της Νέας Υόρκης» μαγεύει ξανά με ένα σουρεαλιστικό, αστείο και ταυτόχρονα συγκινητικό και δραματικό anim;ation που μιλά για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος .
 Το «Anomalisa» βασίζεται στο ομώνυμο έργο που έγραψε το 2005 ο Κάουφμαν. Αφηγείται την ιστορία του Μάικλ Στόουν, συζύγου, πατέρα και συγγραφέα του βιβλίου «How May I Help You Help them», ο οποίος ταξιδεύει στο Σινσινάτι για να παρουσιάσει το βιβλίο του σε ένα συνέδριο.
Ο Μάικλ είναι σε κατάθλιψη. Όλοι γύρω του του φαίνονται αδιάφοροι, ακόμη και η γυναίκα και ο γιος του. Αυτό θα αλλάξει όταν συναντήσει την Λίσα, μια φαν που έρχεται να ακούσει τη διάλεξή του, μία ντροπαλή αντιπρόσωπο πωλήσεων που ίσως είναι η αγάπη της ζωής του.
Καθώς ο Μάικλ και η Λίσα γνωρίζονται καλύτερα, η μαγεία του φιλμ κατακλύζει τον θεατή. Η κορύφωση είναι μια απίστευτα τρυφερή ερωτική σκηνή, που δεν μπορούμε να σας δείξουμε εδώ γιατί θεωρήθηκε ακατάλληλη κάτω των 17 ετών, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
To «Anomalisa» κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ της Βενετίας και ήταν υποψήφια για το Όσκαρ κινούμενων σχεδίων.
Πάρτε μια γεύση από το τρέηλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση