GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bild: Πρώην υπουργός της Γερμανίας «πίσω» από το φυλλάδιο στην Ειδομένη

Ένα αστυνομικό-κατασκοπευτικό θρίλερ παίζεται εσχάτως με την υπογραφή-εντολή «Kommando Norbert Blüm» η οποία υπάρχει στο δεξιό κάτω άκρο ...


Ένα αστυνομικό-κατασκοπευτικό θρίλερ παίζεται εσχάτως με την υπογραφή-εντολή «Kommando Norbert Blüm» η οποία υπάρχει στο δεξιό κάτω άκρο του φυλλαδίου που διανεμήθηκε χθες σε πρόσφυγες και μετανάστες στη Ειδομένη και τους καλούσε να περάσουν ομαδικά από άλλα περάσματα στα σύνορα με τα Σκόπια.

Κι αυτό διότι ο Νόρμπερτ Μπλούμ είναι ο πρώην υπουργός Εργασίας του CDU επί Χέλμουτ Κολ.

Μάλιστα ο Γερμανός πρώην υπουργός το περασμένο Σάββατο όχι μόνο επισκέφτηκε την Ειδομένη αλλά έμεινε το βράδυ σε σκηνή εις ένδειξη συμπαράστασης στους πρόσφυγες.

Όπως είπε, παρά την ηλικία του, (είναι 81 χρονών) θα έστηνε το αντίσκηνο του στη Ειδομένη, δίπλα στις άλλες σκηνές των προσφύγων, για να δείξει με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους 12.000 ανθρώπους που στοιβάζονται εκεί μέσα στις λάσπες και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στόχος του ήταν να στείλει το μήνυμα της ανθρωπιάς στην Ευρώπη των κλειστών συνόρων.

Το θέμα φέρνει στην επιφάνεια και η Γερμανική Bild η οποία κάνει λόγο για «αινιγματική» υπογραφή αλλά επικαλούμενη πηγές των Σκοπίων σημειώνει πως είναι μάλλον απίθανο να βρίσκεται ο Γερμανός πολιτικός πίσω από το εν λόγω φυλλάδιο γράφοντας χαρακτηριστικά «Ότι ο ίδιος ο Blum έχει εμπλακεί στο σχεδιασμό της δράσης, μπορεί να αποκλειστεί με μεγάλη πιθανότητα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση