GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Οι συμπλοκές μεταξύ προσφύγων στον Πειραιά

Στο Τζάνειο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί, από χθες βράδυ, οι οκτώ μετανάστες και πρόσφυγες που τραυματίστηκαν στα χθεσινά επεισόδια που ...


Στο Τζάνειο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί, από χθες βράδυ, οι οκτώ μετανάστες και πρόσφυγες που τραυματίστηκαν στα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ Σύρων και Αφγανών στο λιμάνι του Πειραιά.
Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατά πάσα πιθανότητα σήμερα θα πάρουν εξιτήριο.
Η περιοχή από τις 10:30 περίπου το βράδυ μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με πετροπόλεμο μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ τα επεισόδια ξεκίνησαν από την πύλη Ε-2 και επεκτάθηκαν στην Ε-1.
Από τις πέτρες έγινε θραύση υαλοπινάκων στον επιβατικό σταθμό της πύλης Ε-1, ενώ η περιοχή στον προαύλιο χώρο γέμισε από πέτρες και αναποδογυρισμένους κάδους.
Το πρωί η περιοχή καθαρίστηκε από συνεργεία του ΟΛΠ, ενώ στο σημείο καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν για προληπτικούς λόγους δυνάμεις των ΜΑΤ, στελέχη του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά και κλιμακίου των ειδικών αποστολών του λιμενικού σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση