GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που είχε ρημάξει την βορειοανατολική Αττική

Συμμορία που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια της βορειοανατολικής Αττικής, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία, μετά την σύλληψη τριών ατόμων,...


Συμμορία που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια της βορειοανατολικής Αττικής, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία, μετά την σύλληψη τριών ατόμων, ύστερα από καταδίωξη στα Βριλήσσια και στο Μαρούσι.
Συλληφθέντες είναι ένας 17χρονος και δύο 25χρονοι, ελληνικής υπηκοότητας, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι τρεις συνεργοί τους οι οποίοι αναζητούνται. Από την έρευνα που έκανε η Ασφάλεια Βορειανατολικής Αττικής, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, το τελευταίο εξάμηνο είχαν διαπράξει 42 διαρρήξεις σπιτιών στην βορειοανατολική Αττική, από τα οποία είχαν κλέψει χρήματα και τιμαλφή, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τα 720.000 ευρώ.
Σε βάρος των συλληφθέντων, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπή κατ' εξακολούθηση, εξύβριση καθώς και αντίσταση κατά της Αρχής, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την σύλληψη των συνεργών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση