GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδομένη: Στα άκρα οι πρόσφυγες κατέλαβαν τη σιδηροδρομική γραμμά

Πρόσφυγες καταλαμβάνουν μαζικά πλέον τις σιδηροδρομικές γραμμές στον καταυλισμό της Ειδομένης, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, ζητών...


Πρόσφυγες καταλαμβάνουν μαζικά πλέον τις σιδηροδρομικές γραμμές στον καταυλισμό της Ειδομένης, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα, ενώ μπλοκάρουν τη διέλευση οχημάτων από τη σιδηροδρομική διάβαση.
Η κατάληψη της γραμμής ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από ομάδα περίπου 50 ατόμων οι οποίοι δήλωναν αποφασισμένοι να συνεχίσουν, ώσπου να ανοίξει ξανά η ουδέτερη ζώνη.
Αυτή την ώρα, ο αριθμός των προσφύγων, που έχουν καταλάβει τις γραμμές, έχει αυξηθεί και συνεχώς καταφθάνουν και άλλοι κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «ανοίξτε τα σύνορα» και «όχι νερό, όχι φαγητό ώσπου να ανοίξουν τα σύνορα».
Σημειώνεται ότι αργά χθες το βράδυ ένα άτομο περιλούστηκε με εύφλεκτο -όπως λένε οι μαρτυρίες- υλικό, αλλά τον απομάκρυναν οι πιο ψύχραιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση