GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Ανακαλούνται κυβερνητικοί υπάλληλοι από την Τουρκία, για λόγους ασφαλείας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έδωσαν σήμερα εντολή στους κυβερνητικούς αξιωματούχους και τις οικογένειές τους που ζουν και εργάζονται σε περι...


Οι Ηνωμένες Πολιτείες έδωσαν σήμερα εντολή στους κυβερνητικούς αξιωματούχους και τις οικογένειές τους που ζουν και εργάζονται σε περιοχές της Τουρκίας να εγκαταλείψουν τη χώρα εν μέσω αυξημένων απειλών για την ασφάλεια.  

Συγκεκριμένα, το Πεντάγωνο δήλωσε ότι διέταξε την αποχώρηση των Αμερικανών εργαζομένων στο προξενείο στα Άδανα, στη Σμύρνη και την Επαρχία Μούγλα. 

Παράλληλα υπήρξε και οδηγία προς τους Αμερικανούς πολίτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Τουρκία. "Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ προειδοποιεί τους πολίτες των ΗΠΑ ότι υπάρχουν αυξειμένες απειλές από τρομοκρατικές ομάδες σε όλη την Τουρκία και να αποφύγουν ταξίδια στην νοτιοανατολική Τουρκία", ανέφερε σε δήλωσή του το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση