GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιδειξίας κυκλοφορεί ελεύθερος στη Λάρισα

Φόβος και τρόμος για τις γυναίκες, αλλά και πονοκέφαλος για την Αστυνομία που τον αναζητάει, έχει γίνει ένας επιδειξίας που κυκλοφορεί ...


Φόβος και τρόμος για τις γυναίκες, αλλά και πονοκέφαλος για την Αστυνομία που τον αναζητάει, έχει γίνει ένας επιδειξίας που κυκλοφορεί στις γειτονιές της Λάρισας και ξεγυμνώνεται μπροστά στα ανυποψίαστα θύματά του στη μέση του δρόμου, παρακολουθώντας απαθής τις αντιδράσεις τους στη θέα των γεννητικών οργάνων του!

Σύμφωνα με την Espresso, η τελευταία καταγγελία σε τοπικό τμήμα έγινε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου από μια γυναίκα η οποία επέστρεφε πεζή στο σπίτι της, στη συνοικία της Νεράιδας. Ξαφνικά ο άγνωστος άνδρας, ο οποίος την ακολουθούσε, την πλησίασε και κατέβασε το παντελόνι του αποκαλύπτοντας τα... κάλλη του!
Πριν από αυτό το περιστατικό άλλες δύο παρόμοιες περιπτώσεις είχαν καταγραφεί 10 ημέρες νωρίτερα. Και οι δύο είχαν γίνει έξω από την ίδια πολυκατοικία, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, όπου ο επιδειξίας αιφνιδίασε τη μια μετά την άλλη δύο γυναίκες.

Οι αστυνομικοί που τον αναζητούν με έντονες και συστηματικές περιπολίες θεωρούν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Ωστόσο, εκτιμούν ότι δεν είναι επικίνδυνος, καθώς πέρα από την... επίδειξη που κάνει δεν δείχνει επιθετική διάθεση και δεν ασκεί κανενός είδους βία στις γυναίκες που βάζει στο μάτι. Αντίθετα, μάλιστα, στέκεται αμίλητος και περιμένει να ακούσει τα ουρλιαχτά των θυμάτων του, όταν τον αντικρίζουν γυμνό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση