GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αμπντεσλάμ θέλει να φύγει από τις Βρυξέλλες και να εκδοθεί στη Γαλλία

Την επιθυμία του να εκδοθεί στη Γαλλία εξέφρασε ο μόνος επιζών ύποπτος των επιθέσεων του Παρισιού, Σαλά Αμπντεσλάμ, μόλις δυο 24ωρα μ...


Την επιθυμία του να εκδοθεί στη Γαλλία εξέφρασε ο μόνος επιζών ύποπτος των επιθέσεων του Παρισιού, Σαλά Αμπντεσλάμ, μόλις δυο 24ωρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Ο Αμπντεσλάμ είχε συλληφθεί στις Βρυξέλλες, λίγες μέρες πριν τα τρομοκρατικά χτυπήματα. Αρχικά αρνήθηκε να εκδοθεί στη Γαλλία, τώρα όμως το ζητά, σύμφωνα με το δικηγόρο του, Σβεν Μαρί.
 
"Ο Σαλά Αμπντεσλάμ μου ζήτησε να σας ενημερώσω ότι επιθυμεί να φύγει για τη Γαλλία το συντομότερο δυνατόν" δήλωσε ο δικηγόρος του στο βελγικό δίκτυο BFM TV.
 
Ο Αμπντεσλάμ πρέπει να παρουσιαστεί σε βελγικό δικαστήριο μετά τη σύλληψή του, υπό γαλλικό ένταλμα. 
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Παρισιού, που έχει αναλάβει την υπόθεση των τρομοκρατικών χτυπημάτων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, η έκδοση του Αμπντεσλάμ μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μήνες.
 
Τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες συνδέονται, όλο και αυξάνονται και πιθανότατα το ίδιο και η πίεση κατά τις ανακρίσεις του Αμπντεσλάμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση