GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: H σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο με κύριο θέμα το προσφυγικό...


Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο με κύριο θέμα το προσφυγικό.
Οι αφίξεις
Πρώτος από όλους έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ενώ δευτερόλεπτα μετά, έκανε την εμφάνισή του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Στη συνέχεια έφτασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο.
Σειρά πήρε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μαζί με τους Νίκο Σοφιανό και ο κ. Γ. Γκιόκα.
Αμέσως μετά έφτασε η Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μαζί με συνεργάτες της ενώ λίγες στιγμές αργότερα έφτασε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μαζί με τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Τελευταίος έφτασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνοδευόταν από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη

Δείτε live εικόνα από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση