GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηματιστήριο: Κατοχύρωση κερδών και απώλειες για το γενικό δείκτη

Με απώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε κατοχύρωση μέρ...


Με απώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε κατοχύρωση μέρους των υψηλών κερδών που κατέγραψαν οι μετοχές, στη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων ανοδικών εβδομάδων (+24,63%), με την προσοχή τους να είναι στραμμένη στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 571,73 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,31%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 79,097 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 124.607.847 τεμάχια.

Από τους επιμέρους δείκτες, άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Ασφαλειών (+4,48%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+1,04%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Κατασκευών (-3,75%) και της Υγείας (-3,30%).

Ανοδικά κινήθηκαν 32 μετοχές, 72 πτωτικά και 20 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση