GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισιοδοξία Μανιάτη για τη συνάντηση της Γεννηματά με τον Θεοδωράκη

«Είμαι αισιόδοξος για την απογευματινή συνάντηση, νομίζω ότι η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης θα καταφέρουν σήμερα από κοινού να υπάρχε...


«Είμαι αισιόδοξος για την απογευματινή συνάντηση, νομίζω ότι η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης θα καταφέρουν σήμερα από κοινού να υπάρχει συμφωνία» είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης, στο «Πρακτορείο 104,9 FM» υπογραμμίζοντας ότι 20 με 25% των πολιτών περιμένουν να δουν σαφή τα δείγματα αυτής της συμφωνίας και της συστράτευσης.

Όπως είπε ο κ. Μανιάτης, η αισιοδοξία του στηρίζεται στην πεποίθησή ότι οι κοινωνικές δυνάμεις της χώρας συμφωνούν με την πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για ενιαία, κοινή πολιτική αντιμετώπιση των ζητημάτων της κοινωνίας. Επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή απουσιάζει από το πολιτικό σκηνικό της χώρας ο ισχυρός πολιτικός λόγος του μεταρρυθμιστικού κέντρου.

Χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «δήθεν αριστερά και βαθύτατα δημαγωγικό κόμμα», λέγοντας ότι συνεργάζεται άριστα με «το εξίσου δημαγωγικό – ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ», για τη Νέα Δημοκρατία είπε ότι είναι «μια καθαρόαιμη συντηρητική δεξιά παράταξη», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στη διάρκεια της προχθεσινής συζήτησης στη Βουλή ενεπλάκη στον χώρο της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Μανιάτης επέκρινε την κυβέρνηση για το γεγονός, όπως είπε, ότι δημόσια εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και όχι στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και χαρακτήρισε «θεσμικού χαρακτήρα κατρακύλα» τα όσα διαδραματίστηκαν στην προ ημερησίας συζήτηση.

Ερωτηθείς να σχολιάσει το αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές, ο κ. Μανιάτης αναρωτήθηκε «αν είναι σοβαρή μια χώρα που στη μεγαλύτερη κρίση που περνάει, να πάει σε τέταρτες εκλογές μέσα σε έναν χρόνο».

 «Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να ζητάει ότι θέλει, όπως και ο κ. Τσίπρας μπορεί να επιλέγει ότι θέλει» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση