GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΟΜΩΣ! Οι τριπλές συντάξεις των βουλευτών και δημάρχων διατηρούνται...

Evangelia Tsikrika Κι όμως, παραμένει το ειδικό καθεστώς στις συντάξεις των βουλευτών με το νέο ασφαλιστικό, δηλαδή οι διπλές και οι τρ...

Evangelia Tsikrika
Κι όμως, παραμένει το ειδικό καθεστώς στις συντάξεις των βουλευτών με το νέο ασφαλιστικό, δηλαδή οι διπλές και οι τριπλές συντάξεις. Κι αυτό, την ώρα που η κυβέρνηση για όλους τους υπόλοιπους πολίτες προωθεί την καθιέρωση της εθνικής σύνταξης (360 ευρώ).
Το ομολόγησε στη Βουλή ο υφυπ. Εργασίας...! Το καθεστώς της είσπραξης των πολλαπλών συντάξεων σε πρώην βουλευτές (νομίζω καταλαβαίνετε γιατί το υπερτονίζω αυτό) αλλά και σε δημάρχους και περιφερειάρχες, όπως επίσης και σε άλλες κατηγορίες "προνομιούχων" πολιτών, διατηρείται.
Και δείτε και μερικά ενδιαφέροντα παραδείγματα που έδωσε ο υπουργός, γενικότερα...: Σήμερα υπάρχουν 4 συνταξιούχοι που παίρνουν 10 συντάξεις, 7 που λαμβάνουν 9 συντάξεις,47 που παίρνουν 8 συντάξεις, 3 συντάξεις παίρνουν 335.000, 935.000 συνταξιούχοι λαμβάνουν 2 συντάξεις και 1.288.000 πολίτες μία σύνταξη.
Το μόνο που αλλάζει, σύμφωνα με τον υφυπ. Εργασίας, είναι πως θα θεσπιστεί όριο - "ταβάνι"... Όσες συντάξεις κι αν λαμβάνει κάποιος, το τελικό ποσό δεν θα υπερβαίνει τα 3.088 ευρώ.
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση