GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΔΗΜΙΑ! Με (επτά) εξώδικα απειλεί τα ΜΜΕ και ο Σπίρτζης...

Με εξώδικα και δη επτά τον αριθμό προειδοποιεί συγκεκριμένα ΜΜΕ ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, υποστηρίζοντ...

Με εξώδικα και δη επτά τον αριθμό προειδοποιεί συγκεκριμένα ΜΜΕ ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, υποστηρίζοντας ότι πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα...
Ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε μιλώντας στο Flash σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα μέσων που ανήκουν στο ΔΟΛ, εναντίον του οποίου έχει κινηθεί ήδη νομικά ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και έκανε λόγο για στημένο σκηνικό με επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Υποστήριξε ειδικότερα ότι προηγήθηκε ρεπορτάζ σε ένα μέσο, ακολούθησε ερώτηση βουλευτή της ΝΔ και στη συνέχεια δεύτερο δημοσίευμα σε άλλο μέσο του ίδιου ομίλου, αναφέροντας μάλιστα τον συντάκτη της στήλης του «Βηματοδότη» και τον βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.
Ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ αναφέρθηκε στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, κάνοντας λόγο για κάποιες εταιρείες που οι ιδιοκτήτες τους έχουν τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνα ή εφημερίδες, πώς αυτά τα δάνεια είναι θαλασσοδάνεια και δεν καλύπτονται από πουθενά.
“Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώνει. Δεν έχουμε καμία διάθεση, ούτε ρεβανσισμού ούτε εκδίκησης. Μπορούν οι άνθρωποι να γράφουν ό,τι θέλουν, μπορούν να πετάνε κουβάδες λάσπη στον ανεμιστήρα, μπορεί τα κόμματα που έχουν εξυπηρετήσει να τους αρέσει να συνεχίζουν να παίζουν το ρόλο του ανεμιστήρα με τα στελέχη τους, αλλά εμείς είμαστε πραγματικά και δυνατοί και γεροί -γιατί έχουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού-, να συνεχίσουμε και να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις που έχουμε πάρει απέναντι στον ελληνικό λαό”, πρόσθεσε.
Αναφέρθηκε επίσης στο διάλογο που έχει ξεκινήσει για το θέμα των ραδιοφωνικών αδειών: “ Πιστεύω ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνική κυβέρνηση καλεί τις Ενώσεις Ραδιοφώνου και τους Περιφερειακούς Σταθμούς, και τους Νομαρχιακούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και την ΕΙΡΑ, πριν ξεκινήσουμε οτιδήποτε να έχουμε τις θέσεις τους, τόσο σε σχέση με το χάρτη συχνοτήτων του ραδιοφώνου όσο και στο θεσμικό πλαίσιο του ραδιοφώνου.
Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων του Ραδιοφώνου μπορούν να μιλήσουν για τις συναντήσεις που είχαμε, περιμένουμε σε 15 με 20 μέρες μια νέα συνάντηση για να καταθέσουν τις προτάσεις τους, αλλά εδώ, ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση κάποιοι θα κινδυνολογούν.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση