GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε το ολλανδικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη

Εκκενώθηκε και έκλεισε προσωρινά το ολλανδικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη εξαιτίας μιας "πιθανής τρομοκρατικής" απειλής...


Εκκενώθηκε και έκλεισε προσωρινά το ολλανδικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη εξαιτίας μιας "πιθανής τρομοκρατικής" απειλής, αναφέρει σε ανακοίνωσή του σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσης "συστήνεται στους Ολλανδούς πολίτες στην πόλη να αποφεύγουν την περιοχή γύρω από το προξενείο", προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου αλλά δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το είδος της απειλής αυτής.

Εν τω μεταξύ, οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν τρεις άνδρες ως υπόπτους ότι σχεδίαζαν επίθεση εναντίον γερμανικών διπλωματικών αποστολών και ενός γερμανικού σχολείου στην Τουρκία, μετέδωσε σήμερα το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Οι τρεις, μεταξύ των οποίων ένας Ιρακινός κι ένας Σύρος, συνελήφθησαν στην Κωνσταντινούπολη στη διάρκεια επιχείρησης των μονάδων της αντιτρομοκρατικής αστυνομίας, με τη βοήθεια των τουρκικών και των γερμανικών υπηρεσιών πληροφοριών, μετέδωσε το Dogan.

Οι τρεις υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο και η αστυνομία τους ανακρίνει, πρόσθεσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Την Πέμπτη η Γερμανία έκλεισε τις διπλωματικές αποστολές της και σχολεία επικαλούμενη μια συγκεκριμένη απειλή, δύο ημέρες πριν από μια επίθεση καμικάζι στην Κωνσταντινούπολη που αποδόθηκε σε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και προκάλεσε τον θάνατο τεσσάρων τουριστών. Ήταν η τέταρτη τέτοια επίθεση που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση