GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κάρα, η Νικόλ και η Μαλάλα σε μία έκθεση του Τζόναθαν Γιέο

Το γνωστό σούπερ μόντελ και πλέον ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν, είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα έκθεση του γνωστού Βρετανού καλλιτέχνη Τζόν...


Το γνωστό σούπερ μόντελ και πλέον ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν, είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα έκθεση του γνωστού Βρετανού καλλιτέχνη Τζόναθαν Γιέο. Εννέα νέα πορτρέτα της Ντελεβίν συμπεριλαμβάνονται στην αναδρομική έκθεση του καλλιτέχνη που εγκαινιάστηκε στις 20 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου.
Η έκθεση περιλαμβάνει συνολικά 60 έργα του καλλιτέχνη και φιλοξενείται στο Μουσείο Εθνικής Ιστορίας, που στεγάζεται στο εντυπωσιακό κάστρο Frederiksborg, που βρίσκεται έξω από την Κοπεγχάγη.
Ο Γιέο έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την τεχνική της προσωπογραφίας, λέγοντας ότι η Ντελεβίν είναι το συνώνυμο των selfie της. «Ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε και διαβάζουμε τα αυτό-πορτρέτα, γνωστά ως "selfies" τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν πολύ περισσότερα κοινά με τα καλλιτεχνικά πορτρέτα του 16ο αιώνα, σε σχέση με το κοινό που απευθύνονταν, αλλά και με κάθε καλλιτεχνικό κίνημα από τη γέννηση της φωτογραφίας», είπε.
«Η Κάρα έχει ένα όμορφο πρόσωπο, αλλά και την αυτοπεποίθηση και το χιούμορ να κάνει τον εαυτό της να φαίνεται αστείος. Έτσι πάντα προσπαθεί να τσαλακώσει την δημόσια εικόνα της». Μάλιστα ένα από τα πορτρέτα απεικονίζει την μούσα της Chanel ως τον συγγραφέα και κωμικό Γκράουτσο Μαρξ.
Στην έκθεση εκτός από τα πορτραίτα της Ντελεβίν, παρουσιάζονται προσωπογραφίες της ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν, της ακτιβίστριας Μαλάλα Γιουσαφζάι και της πρώην πρωθυπουργού της Δανίας Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση