GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καμικάζι του αεροδρομίου δεν ήταν σε διεθνείς λίστες καταζητούμενων

Ο Ιμπραχίμ ελ Μπακράουι - ένας από τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ο οποίος ανατινάχθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών...


Ο Ιμπραχίμ ελ Μπακράουι - ένας από τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ο οποίος ανατινάχθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την Τρίτη - δεν βρισκόταν στους καταλόγους των καταζητούμενων της Ολλανδίας ή διεθνείς καταλόγους καταζητούμενων, δήλωσε σήμερα ο Ολλανδός υπουργός Δικαιοσύνης Αρντ φαν ντερ Στερ.

«Το ελέγξαμε μαζί με τους Βέλγους, τους Γερμανούς και τους Τούρκους συναδέλφους μας και σε κάθε περίπτωση, δεν ήταν καταχωρισμένος στα συστήματά μας», ανέφερε ο Φαν ντερ Στερ.

Η ανακοίνωση έγινε  24 ώρες αφότου οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν πως ο Ιμπραχίμ ελ Μπακράουι ήταν ύποπτος τζιχαντιστής και είχε απελαθεί δύο φορές από την Τουρκία σε ευρωπαϊκά κράτη.

Ο Φαν ντερ Στερ επιβεβαίωσε εξάλλου πως ο Μπακράουι απελάθηκε από την Τουρκία στην Ολλανδία μόνο μια φορά —τον Ιούλιο— αμφισβητώντας τον ισχυρισμό της τουρκικής κυβέρνησης πως απελάθηκε δύο φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση