GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση των εργαζόμενων στους δήμους στο Εσωτερικών

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕ-ΟΤ...


Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕ-ΟΤΑ του νομού Αττικής.

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση κατηγορεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για αθέτηση δεσμεύσεων σε αιτήματα του κλάδου, ενώ προειδοποιεί με κλιμάκωση κινητοποιήσεων.

Ζητεί, μεταξύ άλλων, νομοθετική ρύθμιση για τη διατήρηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και υπολογισμό του στις συντάξιμες αποδοχές, επαναφορά της διάταξης που αφορά στις μετατάξεις χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης, να μην καταταχθούν στα μισθολογικά κλιμάκια της κατηγορίας ΥΕ εργαζόμενοι κατηγορίας ΔΕ που έχουν προσληφθεί ή μεταταχθεί με τυπικό προσόν την εμπειρία, καθώς και διενέργεια ελέγχων από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων, καθώς όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της, δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους.

Επιπλέον, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 7 Απριλίου που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ ενάντια στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση