GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Στο χθεσινό σημείωμά μας εδώσαμε πολλά στοιχεία, από τα οποία καταδεικνύεται, ότι η Ελλάδα μας σιγά-σιγά χάνεται! Αρχίζει ήδη να μεταβάλλ...

Στο χθεσινό σημείωμά μας εδώσαμε πολλά στοιχεία, από τα οποία καταδεικνύεται, ότι η Ελλάδα μας σιγά-σιγά χάνεται! Αρχίζει ήδη να μεταβάλλεται σε μια Ισλαμική Χώρα! Έτσι τό όνειρο του Τοργκούτ Οζάλ αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά! «Θα κατακτήσουμε την Ευρώπη διά των γεννήσεων» είπε κάποτε!
Η ευθύνη γι αυτό το εθνικό έγκλημα βαρύνει όλους μας! Και εμένα, που τώρα γράφω αυτές τις γραμμές, και εσάς που τώρα με διαβάζετε! Βεβαίως η ευθύνη βαρύνει πρώτα απ' όλους τους Πολιτικούς μας Ηγέτες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, όσοι εκυβέρνησαν την Ελλάδα μας τις τελευταίες δεκαετίες, εξαιρέτως δε σήμερα την Κυβέρνηση κ. Αλέξη Τσίπρα! Αυτή η Κυβέρνηση βάζει πλέον τήν ταφόπλακα!
Σήμερα, λοιπόν, παρακολουθείστε δημοσιεύματα, με τα οποία καταδεικνύεται τό στυγερό αυτό έγκλημα κατά της ενδόξου Πατρίδος μας. (Ώχ! ώχ! Συγγνώμην! Είπα την λέξη «Πατρίδα μας»! Αδελφοί μου, σώστε με! Κινδυνεύω να συλληφθώ και να καταδικασθώ με την κατηγορία του Ρατσιστή! Η λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ εχει διαγραφεί πλέον από τό Ελληνικό λεξιλόγιο).
Αίγιον, 11 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση