GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Βαρβιτσιώτη: Να τοποθετηθεί επίσημα η ΝΔ

Τη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σχετικά με τη βίαιη εκκένωση της Ειδομένης, σχολίασε με ανακοίνωσή του ...


Τη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σχετικά με τη βίαιη εκκένωση της Ειδομένης, σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Βαρβιτσιώτης τάσσεται με δηλώσεις του υπέρ της βίαιης εκκένωσης της Ειδομένης. Η ΝΔ πρέπει επίσημα να τοποθετηθεί για το αν συμφωνεί με την αντιμετώπιση του δράματος χιλιάδων προσφύγων με μέσα βίας και καταστολής, αλλιώς οφείλει να καταδικάσει ανεύθυνες προτάσεις στελεχών της που διατυπώνονται για εσωτερική, ακροδεξιά κατανάλωση».

1 σχόλιο

  1. Ε !!! Κύριε Βαρβιτσιώτη μου, εύκολο είναι να ξέρεις τι λές ???
    Ν Βράχος.
    Δυσαρέσκεια στη ΝΔ μετά τη δήλωση του Μ. Βαρβιτσιώτη για την ελληνική σημαία
    Σε πλήρη αναδίπλωση αναγκάστηκε να προχωρήσει ο Μ. Βαρβιτσιώτης


    Αθήνα
    Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία η δήλωση του βουλευτή της Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία».
    Ειδικότερα, ο Μ. Βαρβιτσιώτης υποστήριξε ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία. Θα προασπιζόμαστε το δικαίωμά του αυτό όσο και αν διαφωνούμε».
    Η δήλωση έγινε σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και μετά την προβολή της από τα κανάλια πήρε τεράστιες διαστάσεις, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, αμέσως, ο κ. Βαρβιτσιώτης προχώρησε σε πλήρη αναδίπλωση, χαρακτηρίζοντας τη δήλωσή του «ατυχή».
    Διαβεβαίωσε, δε, ότι τα αισθήματά του απέναντι στην ελληνική σημαία «είναι αυτά που τρέφει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού: σεβασμός, υπερηφάνεια και πάνω απ όλα υπεράσπισή του».
    Ωστόσο, με τη δήλωση αυτή δεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα στη ΝΔ, η οποία διά του εκπροσώπου της τον αποδοκίμασε. «Οι δηλώσεις του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη απηχούν προσωπικές και μόνον απόψεις του» είπε ο κ. Θ.Ρουσόπουλος.
    Δημοσίευση: 20 Νοε. 2003,
    http://news.in.gr/greece/article/?aid=497383

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση