GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας

Λόγω εορτασμού της  Κυριακής της Ορθοδοξίας  από τις  06.00΄  έως πέρατος των μέτρων, βρίσκεται σε ισχύ προσωρινή και σταδιακή διακοπ...


Λόγω εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας από τις 06.00΄ έως πέρατος των μέτρων, βρίσκεται σε ισχύ προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας καθώς και την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής: 

  • Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλατείας Φιλικής.
  • Δημοκρίτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά.
  • Λυκαβηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά.
  • Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.
  • Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και Δημοκρίτου.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις θα γίνονται σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγο ημιμαραθωνίου

Σε ισχύ βρίσκονται από τις 6.30 το πρωί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Περισσότεροι από 18.000 δρομείς, αθλητές Έλληνες και ξένοι, αλλά και χιλιάδες πολίτες θα μετάσχουν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός, τεστάροντας αντοχές και δυνάμεις.       

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 9.00 το πρωί μπροστά από το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, επί της Λεωφόρου Αμαλίας με κατεύθυνση την οδό Πανεπιστημίου.

Είκοσι λεπτά αργότερα στις 9.20 δίδεται η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 3χλμ επίσης από την Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη), επί της οδού Αμαλίας.

Στις 11.45 δίδεται  η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5χλμ στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της Οδού Ερμού, με κατεύθυνση προς την Οδό Φιλελλήνων.

Και τέλος η εκκίνηση του Αγώνα 1000μ ΑΜΕΑ & Special Olympics δίνεται στις 9.50 από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ριζάρη με τη Λεωφόρο  Βασ. Σοφίας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο  Αμαλίας και τερματισμό μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη).



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση