GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση της ημέρας...

Harris Kodopoulos Η δήλωση της ημέρας... Παυλόπουλος:«Η Ελλάδα συμπεριφέρεται στους πρόσφυγες, όπως ταιριάζει στον άνθρωπο, δηλαδή με όρο...

Harris Kodopoulos
Η δήλωση της ημέρας...
Παυλόπουλος:«Η Ελλάδα συμπεριφέρεται στους πρόσφυγες, όπως ταιριάζει στον άνθρωπο, δηλαδή με όρους ανθρωπισμού»
Ρε Πάκη δεν πας καμιά βόλτα στην Ειδομένη...
Θα ξαναμαυρίσουν τα μαλιά σου με αυτά που θα δεις...

1 σχόλιο


  1. 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ .

    Αθεοι και απάτριδες κουκουλοφόροι και μη μπολσεβίκοι, από κοινού με το δεξιό χαβιεδότσουρμο, προσέβαλαν ιερά και όσια και για πρώτη φορά ματαίωσαν την στρατιωτική παρέλαση.

    Θεσσαλονίκη: Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση

    Αποχώρησε ενοχλημένος Κ. Παπούλιας
    Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

    • Γ. Παπανδρέου: Λέμε ένα μεγάλο «όχι» στις εξαρτήσεις 28/10/2011
    • K. Παπούλιας: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο; 28/10/2011
    • Η ανακοίνωση της αστυνομίας 28/10/2011 18:21
    • Reuters: Διαμαρτυρίες και ματαιώσεις παρελάσεων στην Ελλάδα
    • 28/10/2011

    Διαδηλωτές εισήλθαν στο χώρο όπου θα γινόταν η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η διεξαγωγή της.
    Ο κ. Παπούλιας αποχώρησε από το χώρο της παρέλασης εκφράζοντας την ενόχλησή του για τα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον του.
    Κ. Παπούλιας: Ντροπή τους...
    Κ. Παπούλιας: Ντροπή τους...
    «Δε θέλω να αποχωρήσω. Λυπάμαι πολύ, αλλά είναι ορισμένοι που θέλουν να ματαιωθεί αυτή η εκδήλωση», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Λυπάμαι για τους υβριστές. Διάλεξαν μια μέρα που είναι ντροπής τους. Και είναι και νέοι. Εμείς πολεμήσαμε για την Ελλάδα. Δεκαπέντε χρονών και πολεμούσα το ναζισμό και τους Γερμανούς, μη μου λένε τώρα ''Παπούλια προδότη''. Ποιος είναι προδότης; Να ντρέπονται. Να ντρέπονται. Τιμάω την πόλη, την τιμούσα χρόνια. Ερχομαι εδώ για να τιμήσω αυτή την ημέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη, σε αυτή την ιστορική πόλη», πρόσθεσε.
    Γιαουρτοκαταπέλτη είχαν ετοιμάσει για τη ''μάχη'' εναντίον των ''επισήμων''
    Μια πολεμική πολιορκητική μηχανή
    με βεληνεκές που μπορεί να στείλει ένα γιαούρτι από σημείο εκτός της απαγορευμένης ζώνης, κατευθείαν πάνω στην εξέδρα των επισήμων, ανακαλύφθηκε παραμονές της κρίσιμης παρέλασης
    *Καταιγίδα γιαουρτιών με τη βοήθεια ρωμαϊκού καταπέλτη, ετοίμαζαν για την ημέρα της παρέλασης, οι γνωστοί-άγνωστοι, που όπως φαίνεται θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ξεπεράσουν από αέρος, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και... τον έλεγχο στα σημεία προσέγγισης της παρέλασης.
    *Μονάδες της αστυνομίας, ύστερα από πληροφορίες, ανακάλυψαν ένα καταπέλτη έτοιμο για χρήση, κρυμμένο μέσα στους θάμνους της πλατείας.
    *Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε έλεγχο που έγινε στην ευρύτερη περιοχή, διαπιστώθηκε ότι λίγα μέτρα πιο δίπλα, βρίσκονταν κρυμμένα 30 γιαούρτια.
    *Μέσα στα γιαούρτια, βρίσκοταν ασύρματες μικροκάμερες, ώστε να καταγράψουν τις αντιδράσεις των επισήμων καθώς θα έβλεπαν τον κεσέ να να πλησιάζει, προκειμένου να ανέβουν μετά στο youtube.

    ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    Ν.Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση