GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: "Κέντρο Ζωής" για τους οροθετικούς και τις οικογένειές τους

Περισσότερα από 800 άτομα έχουν αποταθεί μέχρι σήμερα στο νεοσύστατο γραφείο του “Κέντρου Ζωής” στη Θεσσαλονίκη, του οποίου πρωταρχικός...


Περισσότερα από 800 άτομα έχουν αποταθεί μέχρι σήμερα στο νεοσύστατο γραφείο του “Κέντρου Ζωής” στη Θεσσαλονίκη, του οποίου πρωταρχικός στόχος είναι η παροχή δωρεάν ψυχολογικής, κοινωνικής και νομικής υποστήριξης σε ανθρώπους που έχουν HIV λοίμωξη αλλά και στις οικογένειες και τους συντρόφους τους.
“Το “Κέντρο Ζωής” λειτουργεί από το 1991 στην Αθήνα. Φέτος συμπληρώνοντας τα 25 χρόνια της λειτουργίας του αντί πανηγυρικών εκδηλώσεων επέλεξε να δημιουργήσει γραφείο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες από τη Βόρεια Ελλάδα.
Προς το παρόν στο γραφείο Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτουργεί από τις 15 Ιανουαρίου ( Εγνατία 112, 1ος όροφος τηλ 2310 23 70 40), παρέχεται δωρεάν ψυχολογική, κοινωνική και νομική υποστήριξη από 20 εκπαιδευμένους εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ από τις αρχές Απριλίου θα λειτουργήσει και Κέντρο Ημέρας” ανάφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του “Κέντρου Ζωής”, Κωστής Χατζημωράκης.
Στο πλαίσιο των δράσεων του “Κέντρου Ζωής” στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται στις 30 Μαρτίου (17:15-21:30, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace), ημερίδα με θέμα «Γυναίκα & HIV»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση