GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίθετο το πόρισμα της οικογένειας Αρναούτη με εκείνο του Παντελίδη

Διαρκώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελί...


Διαρκώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων που έχει διορίσει η δική της πλευρά, είναι εντελώς αντίθετο με αυτό της οικογένειας του τραγουδιστή, αναφέρει η Espresso.

Στην επίσημη ανακοίνωση της 30χρονης Μίνας, που παραμένει νοσηλευόμενη στην Εντατική του Ευαγγελισμού, αναφέρεται ότι τα σενάρια για τα αίτια του δυστυχήματος δεν «συνάδουν με την κοινή λογική». Σύμφωνα με το δικηγόρο Γιάννη Κωλέττη η οικογένεια της κοπέλας έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, ενώ προϊδεάζει και για τη στάση που θα κρατήσει. Όπως δήλωσε στα Μέσα Ενημέρωσης το τζιπ έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια Παντελίδη.

Η υγεία της 30χρονης είναι «σταθερή αλλά κρίσιμη». Έχει ξυπνήσει από το τεχνητό κώμα, αλλά μπήκε ξανά σε καταστολή καθώς δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, προκαλώντας ανησυχίες ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της. Παράλληλα υποβλήθηκε σε τραχειοστομία προκειμένου να βοηθηθεί η αναπνοή της. Η διεγερτική συμπεριφορά θεωρείται αναμενόμενη σε βαριά περιστατικά.

Τι λέει η ανακοίνωση της οικογένειας

«Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και σε καταστολή . Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας. Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια , τα οποία μόνο αυτή δικαιούται αυθεντικά να κάνει και κανείς άλλος.

Έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν τα όσα της αποδίδονται ότι τάχα είπε ή δεν είπε, και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος, τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Παρακαλούμε όλοι να σεβαστούν την προανάκριση, και να μην ξεχνάμε ότι τα διδάγματα της κοινής πείρας πολλές φορές και η απλή λογική είναι η καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων.

Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην αποκατάσταση της υγείας της Μυρσίνης και παρακαλεί θερμά να το σεβαστούν αυτό όλοι και να σταματήσουν οι προσελεύσεις στο Νοσοκομείο. Παράλληλα παρακαλούμε να δεχθεί η οικογένεια Παντελίδη τα θερμά συλλυπητήρια γι

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση