GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! Ο Καμμένος ζητά την παραίτηση Μουζάλα...

Ξαφνική κρίση στην κυβέρνηση και έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης με αφορμή το γεγονός ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής...

Ξαφνική κρίση στην κυβέρνηση και έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης με αφορμή το γεγονός ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

Μπορεί ο Γιάννης Μουζάλας να ζήτησε συγγνώμη για την «γκάφα», όταν κατάλαβε τις διαστάσεις που είχε πάρει το θέμα, ωστόσο, οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες, ενώ ο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ζήτησε την παραίτησή του.

Κι όμως, με ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν αρκεί η συγγνώμη του κ. Μουζάλα, υποστηρίζοντας πως ο υπουργός πρέπει να παραιτηθεί.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής χρησιμοποίησε τη λέξη «Μακεδονία» για να αναφερθεί στα Σκόπια, μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ. Αναφερόμενος στο περιστατικό με το πέρασμα προσφύγων στα εδάφη της ΠΓΔΜ την Δευτέρα, ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά σε αυτή την ιστορία». Όπως εξήγησε, «το ένα είναι ότι οι άνθρωποι στην Ειδομένη δεν μετακινούνται γιατί προσδοκούν και ελπίζουν ότι θα ανοίξουν τα σύνορα».

«Νομίζουμε και έχουμε στοιχεία ότι με αυτή την προσδοκία παίξανε βρώμικο παιχνίδι οργανώσεις που ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που πράγματι βοηθούν και οργάνωσαν το πέρασμά τους στη Μακεδονία. Έχω εδώ την προκήρυξη -το χαρτί του τους μοιράσανε- τους δώσανε κανονικά ραντεβού. Η αστυνομία το διερευνά και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα», ανέφερε ο κ. Μουζάλας.

Το tweet του Πάνου Καμμένου


Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 αργά το βράδυ, ο κ. Μουζάλας έκανε λόγο για «γκάφα» και ζήτησε συγγνώμη, σημειώνοντας πως δεν το έκανε σκόπιμα.

«Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα. Μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα», είπε.

1 σχόλιο

  1. Καλά να πάθουν όλοι στον σύριζα ΜΑ ΟΛΟΙ...Στο ΣΚΑΙ πάνε και δίνουν συνέντευξη;;;στον ΣΚΑΙ ΜΩΡΈ;;; .... Και δεν λέω να κάνουν Κοπτοραπτική.. ΆΛΛΑ η συνέντευξη ήταν μαγνητοσκοπημένη και θα μπορούσε Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ο Τσιμας να τον διόρθωση Η να του διέφυγε και του Τσίμα και να έλθουν σε συνεννόηση ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΘΈΜΑΤΆ τα κωλόπαιδα του ΣΚΑΙ όταν σε δυο ήμερες η ΧΩΡΑ ΜΑΣ πάει να βρει μια λύση για αυτούς τους ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΜΕΝΟΥΣ από τους πολέμους ανθρώπους..Όμως εκεί ΣΤΟ ΚΏΛΟ ΣΚΑΙ οι άνθρωποι ΕΊΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΜΌ που εκεί πάει όλη η Ευρώπη δεν υπάρχει θέμα..ΟΜΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΧΑΣΕ ΜΕ ΤΟ 62% ΛΑΟΥ ΜΑΖΊ ΤΟΥ... ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΤΏΡΑ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΩΜΆ ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΚΛΟΓΏΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΈΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΉ......ΩΜΆ ..ΟΙ ΣΎΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΈΛΙΑ ΓΙΑ ΔΈΣΤΕ ΤΟΝ ΧΆΡΤΗ ΤΗΣ Google MΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΡΆΦΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΡΟΜ ..Ο ΟΛΑΝΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ..ΌΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ και εμείς κοιτάζουμε τον ΝΟΥΖΑΛΑ που κατά λάθος όπως είπε ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ((με το τάχα έγγραφο που διέρρευσε στην ΕΙΔΟΜΈΝΗ)) ΌΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΈΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ ????

    ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΊΝΑΙ ΘΗΡΕΥΤΕΣ.. ΣΤΗΣ 13 ΙΟΥΝΊΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΣΎΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΟ 700 ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΔΊΝΕΙ ΤΏΡΑ 86 ΔΙΣ ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΝΑ ΦΎΓΟΥΜΕ...ΑΣ ΤΑ ΒΆΛΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΌ Η ΣΕ ΔΟΛΆΡΙΑ ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΚΑΙ ΦΎΓΑΜΕ...ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΤΙΜΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΈΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ...

    Υ.Γ..Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΈΒΑΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΏΝ ... ΈΧΑΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΠΟΔΕΊΧΤΗΚΕ ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΉΚΩΣΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Η ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΚΕ !!!...ΠΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΡΥΆΚΙΑ ΌΛΟΙ ΜΝΥΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΟΣ..... ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ 30 Η.Μ.Ε.Ρ.Ε.Σ...ΘΑ ΠΈΣΕΙ ΜΕ ΠΆΤΑΓΟ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση