GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια και σύλληψη στο hot spot της Λέσβου- 33χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση και μικροεπεισόδια επικράτησαν στη διαδήλωση που έγινε έξω από στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, ένα...


Ένταση και μικροεπεισόδια επικράτησαν στη διαδήλωση που έγινε έξω από στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ένας 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, καθώς προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένο όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας, βάφοντας το με σπρέι. Κατά τη σύλληψή του ο άνδρας επιτέθηκε σε βάρος αστυνομικού, ρίχνοντας του μπογιά με το ίδιο σπρέι στο πρόσωπο και στα μάτια και χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι.

Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αντίσταση, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και πρόκληση διακεκριμένης φθοράς.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος συνέδραμε στην προσπάθεια του 33χρονου να αποφύγει τη σύλληψη.

 

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

Posted by Rhesus Gr web tv radio on Friday, March 25, 2016

Πηγή βίντεο:Rhesus Gr web tv radio

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση