GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kλειστό το τμήμα Καστέλι - Χερσόνησος στην Κρήτη

Κλειστό θα παραμείνει το τμήμα της οδού Καστέλι-Χερσόνησος από τη διασταύρωση των Ποταμιών έως τη διασταύρωση για Καλό Χωριό, από την...


Κλειστό θα παραμείνει το τμήμα της οδού Καστέλι-Χερσόνησος από τη διασταύρωση των Ποταμιών έως τη διασταύρωση για Καλό Χωριό, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 έως την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της οδού.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Καστέλι θα διεξάγεται μέσω Ποταμιών-Ασκοί-Λύττος-Καστέλι, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Χερσόνησο από Καστέλι θα γίνεται μέσω Λύττος-Ασκοί-Ποταμιές-Χερσόνησος ή μέσω Καλού Χωριού-Κόξαρη-Γούβες-Κάτω Γούβες.

Το έργο «Βελτίωση Υφιστάμενου δρόμου Καστέλι- Χερσόνησος» -εκτελείται από την Περιφέρεια- έχει προϋπολογισμό 1 εκατ. ευρώ, ποσό, που διασφάλισε η Περιφέρεια Κρήτης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση