GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η άρρωστη αδερφή της Mariah Carey την εκλιπαρεί να μην την εγκαταλείψει

Μία σπαρακτική έκκληση προς την διάσημη αδερφή της έκανε η άρρωστη, μεγαλύτερη αδερφή της, Alison Carey. Σε ένα βίντεο, η 54χρονη οροθε...


Μία σπαρακτική έκκληση προς την διάσημη αδερφή της έκανε η άρρωστη, μεγαλύτερη αδερφή της, Alison Carey. Σε ένα βίντεο, η 54χρονη οροθετική και πρώην ιερόδουλη Alison ικετεύει την αδερφή της Mariah Carey να μην την εγκαταλείψει.
Τώρα, η γυναίκα νοσηλεύεται με πρόβλημα στον εγκέφαλο μετά από χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι πέρσι, όταν άγνωστοι μπήκαν σπίτι της και της επιτέθηκαν.
Οι σχέσεις των δύο αδερφών έχουν διακοπεί εδώ και πολλά χρόνια. Η Alison έχει ζητήσει πολλές φορές την βοήθεια της διάσημης αδερφής της, η οποία όμως δεν έχει εμφανιστεί ποτέ.
Η Alison προσπάθησε για άλλη μία φορά να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ τους, παρακλαώντας: "Mariah σ 'αγαπώ, χρειάζομαι απελπισμένα τη βοήθειά σου, μη με εγκαταλείπεις".
Μετά το βίντεο, η Mariah έστειλε επιστολη στη Daily Mail, η οποία και δημοσίευσε το βίντεο, όπου αρνείται κατηγορηματικά ότι δεν έχει βοηθήσει την αδελφή της σε όλα αυτά τα χρόνια.
″Για πάνω από δύο δεκαετίες, η Mariah έχει ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στην υποστήριξη Alison και των παιδιά της " αναφέρεται στην επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση