GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυo μέρες μόνο για Βανέσα και Μιμή!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Του Βασίλη Μπουζιώτη Ότι η σπουδαία Βανέσα Ρεντγκρέιβ ήρθε ξανά στην χώρα μας και θα κρατήσει… πρ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Ότι η σπουδαία Βανέσα Ρεντγκρέιβ ήρθε ξανά στην χώρα μας και θα κρατήσει… πρώτο ρόλο στην μεγάλη γιορτή των Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας,το ξέρεις.
Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι την επίσημη καλεσμένη του γερού Φεστιβάλ που θα παραλάβει βραβείο για το έργο της, θα παρουσιάσει η Μιμή Ντενίση, με την οποία τις συνδέει εκτίμηση και φιλία.
Η Ρεντγκρέιβ, λένε οι πηγές μου,θα παραμείνει άλλες δύο μέρες στην χώρα μας, προκειμένου να συζητήσουν εκτενώς με την Ντενίση και τον Μάρτιν Σέρμαν για την τηλεοπτική εκδοχή του ισχυρού «Σμύρνη μου αγαπημένη» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.                  
Η σημαντική ηθοποιός διαμένει,λένε οι ίδιες πηγές μου,στο ξενοδοχείο Park που βρίσκεται πλάι στην οικεία της Μιμής Ντενίση και στην διάρκεια της παραμονής της εδώ θα δοθούν πολλά ραντεβού για να προχωρήσει το project.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση