GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωση του PRESS-GR: Ο Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ (κόντρα στον Καμμένο) έπλεξε το εγκώμιο του Μουζάλα...

Το εγκώμιο του Γιάννη Μουζάλα έπλεξε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλ...

Το εγκώμιο του Γιάννη Μουζάλα έπλεξε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, και δεν έθεσε, μάλιστα, θέμα παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης δείχνοντας τις προθέσεις του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου για την υπέρβαση της ενδοκυβερνητικής κρίσης.

Η δήλωσή του αυτή επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του Press-Gr  ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος ήταν μεταξύ των βουλευτών των ΑΝΕΛ που διαφώνησαν με τον κ. Καμμένο στην κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.
«Τιμώ απεριόριστα τον κ. Μουζάλα. Τους ανθρώπους τους τίμιους, τους καθαρούς και τους δουλευταράδες τους τιμώ απεριόριστα» ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη συζήτηση επερώτησης της ΝΔ για το μεταναστευτικό αποδεικνύοντας ότι οι ΑΝΕΛ έχουν αποφασίσει να ρίξουν ακόμη περισσότερο τους τόνους για το θέμα. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε μάλιστα φίλο του και «πρότυπο» τον κ. Μουζάλα για τη δράση του. «Έχω μάθει τους φίλους μου να μην τους πουλάω ποτέ» συμπλήρωσε και δήλωσε, μάλιστα, ότι δεν είναι ανάγκη να συμμερίζονται και τα άλλα κόμματα την «υπερευαισθησία» των Ανεξάρητων Ελλήνων για τα εθνικά θέματα. Κάλεσε, ταυτόχρονα, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να βρουν «λύση» στο θέμα που προέκυψε με τον κ. Μουζάλα.
------------------------------------

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι υπουργοί και βουλευτές των ΑΝΕΛ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ (και γιατί) με τον Καμμένο...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Σοβαρές αντιρρήσεις στη μετωπική σύγκρουσή του για το θέμα Μουζάλα αντιμετώπισε ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-Gr, στην κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξέφρασαν διαφωνίες στο ενδεχόμενο να έρθουν σε ρήξη και να αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση η (αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού) Έλενα Κουντουρά, ο (υφυπουργός Επικρατείας) Τέρενς Κουίκ, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη που δεν είναι βουλευτής αλλά πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε υφυπουργός Υποδομών καθώς και ο (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος) Θανάσης Παπαχριστόπουλος. 

Αποτέλεσμα αυτών των διαφωνιών ήταν να μετριάσει στη συνέχεια τις δηλώσεις του ο Π. Καμμένος και να λέγεται ότι μπορεί πλέον και να παραμείνει στη θέση του ως υπουργός ο Γ. Μουζάλας.

Ο μόνος βουλευτής που στήριξε καθαρά τον Π. Καμμένος ήταν ο Δημήτρης Καμμένος. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συζητείται μάλιστα σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου να τοποθετηθεί και ένας υφυπουργός υπό τον κ. Μουζάλα, προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ ώστε να βγει και «κέρδος» για το κόμμα. Θα μπορούσε να είναι αυτός ο Δ. Καμμένος; Ισως…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση