GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοίγει το TAXIS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου αναμένεται να ανοίξουν οι «πύλες» του Taxis για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Εντός της ημέρ...


Από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου αναμένεται να ανοίξουν οι «πύλες» του Taxis για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.
Εντός της ημέρας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο νόμου που κλείνει τα κενά της ισχύουσας νομοθεσίας, ενώ νομοθετική παρέμβαση αναμένεται να υπάρξει και για την παράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος. Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Απριλίου.
Οι σχετικές τροπολογίες που ρυθμίζουν τις φορολογικές εκκρεμότητες είναι ήδη έτοιμες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, όπως δήλωσε χθες και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ο οποίος τόνισε ότι οι εν λόγω ρυθμίσεις κατατίθενται σήμερα στη Βουλή, έως την Παρασκευή θα ψηφιστούν και έτσι η υποβολή των δηλώσεων θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο την προσεχή Δευτέρα.
Με τις τροπολογίες θα ρυθμιστεί και ο χρόνος καταβολής του πρόσθετου φόρου εισοδήματος ο οποίος θα προκύψει με το φετινό εκκαθαριστικό και εξετάζεται να δοθεί μεγαλύτερο περιθώριο για την εξόφληση των εκκαθαριστικών από τους υπόχρεους, με πιθανότερο σενάριο τις 7 δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση