GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε topless - ΦΩΤΟ

Topless και πολύ σέξι πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού «Schön!» η Ίγκι Αζαλέα, μόνο που δεν το γλίτωσε το photoshop! Όπως ...


Topless και πολύ σέξι πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού «Schön!» η Ίγκι Αζαλέα, μόνο που δεν το γλίτωσε το photoshop!
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, οι ιθύνοντες του περιοδικού φρόντισαν να την κάνουν να δείχνει πιο skinny, εξαφανίζοντας τις καμπύλες της, για τις οποίες είναι (συν τοις άλλοις) γνωστή η τραγουδίστρια.
(Η ρετουσαρισμένη φωτογραφία)
Ωστόσο η 25χρονη σταρ δεν έκατσε να σκάσει. Ακομπλεξάριστη ούσα, ανέβασε στο Twitter και τις δύο φωτογραφίες: Στην μια το κορμί της έχει υποστεί photoshop, ενώ στην άλλη απεικονίζεται ακριβώς όπως είναι στην πραγματικότητα: Τσουπωτό και καμπυλωτό.
(Η αρετουσάριστη φωτογραφία)
Τη φωτογραφία με το… ρετουσαρισμένο και αρετουσάριστο αισθητικό αποτέλεσμα, συνόδευσε η Ίγκι Αζαλέα με το σχόλιο:
«Λάτρεψα (την φωτογράφιση), αλλά προτιμώ πολύ περισσότερο την εικόνα μου πριν υποστώ photoshop στους μηρούς και στους γοφούς μου ώστε να δείχνω πολύ αδύνατη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση