GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαροπαλεύει ο 40χρονος πρόσφυγας: Καζάνι που βράζει η Ειδομένη

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση υγείας του πρόσφυγα, που τραυματίστηκε προχθές το μεσημέρι στον άτυπο καταυλισμό της Ειδομένης, σύμφωνα...


Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση υγείας του πρόσφυγα, που τραυματίστηκε προχθές το μεσημέρι στον άτυπο καταυλισμό της Ειδομένης, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου", όπου και νοσηλεύεται. 

Ο 40χρονος Σύρος, πατέρας 5 παιδιών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.  

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 40χρονος πρόσφυγας τραυματίστηκε όταν «ενώ εκτελούσε εργασίες εξωτερικά της σκηνής του, έχασε την ισορροπία του και κατά την πτώση του στο έδαφος επέπεσε στην πλαϊνή πλευρά διερχόμενου αστυνομικού οχήματος (σ.σ. τύπου βαν), το οποίο οδηγούσε 46χρονος αστυνομικός».  Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Μετά τον τραυματισμό του, στον καταυλισμό της Ειδομένης επικρατεί μία συνεχόμενη ένταση που θυμίζει ηφαίστειο που σιγοβράζει. 

Σε ότι αφορά τη σιδηροδρομική γραμμή η κατάσταση παραμένει εκτός ελέγχου, αφού ενώ χθες το πρωί άνοιξε για λίγο μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, έκλεισε ξανά λίγο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση