GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεθυσμένος νεαρός πήρε παραμάζωμα 5 αυτοκίνητα

Δεν έβλεπε μπροστά του από το μεθύσι του ο 22χρονος που, τα ξημερώματα, κινούνταν με το  αυτοκίνητο του στο κέντρο του Ηρακλείου, με απ...


Δεν έβλεπε μπροστά του από το μεθύσι του ο 22χρονος που, τα ξημερώματα, κινούνταν με το  αυτοκίνητο του στο κέντρο του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να αρχίζει να παίρνει παραμάζωμα ό,τι έβρισκε μπροστά του!
Πέντε αυτοκίνητα τράκαρε στα ζιγκ ζαγκ που έκανε λίγο μετά τις 5 το πρωί, στην πλατεία Κορνάρου, μέχρι που οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Επι τόπου έφτασε το περιπολικό κι ένας τροχονόμος που θέλησε νε ελέγξει τον... μαινόμενο οδηγό, ο οποίος στη θέα του αστυνομικού άρχισε να βγάζει ...αφρούς! Σύμφωνα με το cretalive.gr, αρχισε να τον κλωτσάει με δύναμη, αφού αρνούνταν πεισματικά να κάνει αλκοτέστ και να οδηγηθεί στο τμήμα για τα περαιτέρω!
Τελικά, με παρέμβαση των άλλων αστυνομικών ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο  Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν ...τύφλα στο μεθύσι !

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση