GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σερβία - εκλογές: Πάει για 56% το κόμμα του Αλεξάνταρ Βούτσιτς

Φαίνεται να επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά για τις εκλογές στη Σερβία με το Προοδευτικό Κόμμα του Πρωθυπουργού, Αλεξάνταρ Βούτσιτς να σ...


Φαίνεται να επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά για τις εκλογές στη Σερβία με το Προοδευτικό Κόμμα του Πρωθυπουργού, Αλεξάνταρ Βούτσιτς να συγκεντρώνει το 56% των ψήφων σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων Cesid και με βάση ένα μικρό δείγμα ψήφων.
Βάσει των όσων μεταδίδει το Reuters, το παραπάνω ποσοστό θα έδινε στο κόμμα και την απόλυτη αυτοδυναμία στη βουλή. Ωστόσο, το ινστιτούτο επισημαίνει πως οι προβλέψεις είναι προκαταρκτικές και αναμένεται να αλλάξουν.
Από κει και πέρα, οι Σοσιαλιστές είναι στη 2η θέση με με 10,9% των ψήφων, ενώ το Ριζοσπαστικό Κόμμα του Βόισλαβ Σέσελι - που αθωώθηκε, τον περασμένο μήνα, από το Δικαστήριο του ΟΗΕ στη Χάγη, για τις κατηγορίες περί εγκλημάτων πολέμου - έρχεται τρίτο με ποσοστό 7,3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση