GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

60χρονη λανσάρει μαγιό και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της

Η Yazemeenah Rossi στα 60 της, λάμπει και είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας για τη swimwear συλλογή του e-shop The Dreslyn και τον οί...


Η Yazemeenah Rossi στα 60 της, λάμπει και είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας για τη swimwear συλλογή του e-shop The Dreslyn και τον οίκο εσωρούχων Land of Women!
"Όταν ήμουν νεότερη, ήμουν πιο ανασφαλής," είχε πει η Rossi, η οποία έχει εργαστεί ως μοντέλο και φωτογράφος για 32 χρόνια.
Και συνέχισε:
"Αλλά εγώ πάντα ήθελα να είμαι o εαυτός μου. Να είστε ο εαυτός σας και μην προσπαθείτε να αντιγράψετε τους άλλους. Αντλείστε δύναμη από μέσα σας."
Για την αυθεντικότητα της, σχολίασε:
"Ποτέ δεν ήθελα να αλλάξω κάτι πάνω μου για να ευχαριστήσω τον πελάτη. Έχω χάσει μεγάλες διεθνείς εκστρατείες, διότι δεν ήθελα να βάψω τα μαλλιά μου ή να κάνω Botox. Είχα ακυρώσει συμβόλαια, επειδή φορούσα διαφανή σιδεράκια για ένα μήνα."

"Υπάρχει κάτι σοφιστικέ στις γυναίκες που διανύουν τα 50s τους και τα 60s τους - ξέρουν το σώμα τους και έχουν εξελίξει τη σχέση τους με το στυλ τους. Η συλλογή είναι μοντέρνα και δεν έχει ηλικία και εκείνη είναι η τέλεια εκπροσώπηση του Land of Women και της γυναίκας του The Dreslyn", ανέφερε σε δήλωσή της η σχεδιάστρια, Mckenzie Raley.


Η συλλογή περιλαμβάνει μόνο λευκά κομμάτια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται λευκά ολόσωμα μαγιό, αλλά και ρούχα για την παραλία.

Επιμέλεια: Εύη Σιμοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση