GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέρρευσε γερανός 80 τόνων, σκοτώνοντας 18 ανθρώπους

Ένας γερανός κατέρρευσε σήμερα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων σε ένα εργοτάξιο στη νότια Κίνα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 18 ανθρώπους. Άλλο...


Ένας γερανός κατέρρευσε σήμερα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων σε ένα εργοτάξιο στη νότια Κίνα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 18 ανθρώπους.
Άλλοι 18 άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται μετά το δυστύχημα, που συνέβη στην κοινότητα Μαγιόνγκ, στην πόλη Ντονγκουάν, στην επαρχία Γκουανγκντόγκ. Τέσσερις τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.
Η γερανογέφυρα ζυγίζει περίπου 80 τόνους, σύμφωνα με έναν πυροσβέστη που επικαλέστηκε το Νέα Κίνα.
Ο γερανός κατέρρευσε πάνω σε μια διώροφη πρόχειρη κατασκευή που είχαν φτιάξει από εμπορευματοκιβώτια, κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας με ανέμους που ξεπερνούσαν τα 100 χλμ/ ώρα, δήλωσε ο Λουό Μπιν, ο αναπληρωτής γραμματέας της περιφερειακής διοίκησης του Ντονγκουάν.
Ο Λουό, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο Νέα Κίνα, πρόσθεσε ότι 139 εργάτες βρίσκονταν εντός της κατασκευής όταν έγινε το δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση