GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χέλμουτ Κολ: Η Ευρώπη δεν μπορεί να γίνει νέα πατρίδα για τους πρόσφυγες

H Ευρώπη δεν μπορεί να γίνει νέα πατρίδα για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, υποστηρίζει ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμου...


H Ευρώπη δεν μπορεί να γίνει νέα πατρίδα για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, υποστηρίζει ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ, στο νέο πρόλογο βιβλίου του.

Το κείμενο, που αναδημοσιεύει η εφημερίδα Tagesspiegel, ανοίγει την ουγγρική έκδοση του βιβλίου του Κολ "Από ενδιαφέρον για την Ευρώπη" (Aus Sorge um Europa):

"Η Ευρώπη δεν μπορεί να μετατραπεί σε νέα πατρίδα για τα εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο... πολλοί από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες προέρχονται από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Κατά ένα μεγάλο μέρος τους, έχουν μια πίστη που είναι διαφορετική από την ιουδαιοχριστιανική πίστη, που αποτελεί ένα από τα θεμέλια της κοινωνικής μας τάξης και της κλίμακας αξιών μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση