GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Θεοχάρης όταν τον ρώτησαν αν θα πάει στη ΝΔ

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού ανακοίνωσε ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, με επιστολή του προς τον επικεφαλής...


Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού ανακοίνωσε ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, με επιστολή του προς τον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη.
Σε δήλωσή του, στο Περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Θεοχάρης, διέψευσε ότι συλλέγει υπογραφές για τη σύσταση νέου πολιτικού φορέα.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ερωτηθείς αν προτίθεται να ανταποκριθεί στην πρόσκληση που απηύθυνε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ότι κάθε πολιτικός αρχηγός έχει το δικαίωμα να απευθύνει πρόσκληση και οι βουλευτές έχουμε το δικαίωμα να εξετάζουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα των πολιτών, που μας εμπιστεύονται.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω της Realnews κάλεσε σε συνεργασία τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση