GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Σαμαρά την Κυριακή στο συνέδριο της ΝΔ!

Το παρών του το μεσημέρι της Κυριακής, τελευταίας ημέρας του Συνεδρίου της Ν.Δ. και λίγη ώρα πριν οι εργασίες του κλείσουν από τον Κυριάκ...

Το παρών του το μεσημέρι της Κυριακής, τελευταίας ημέρας του Συνεδρίου της Ν.Δ. και λίγη ώρα πριν οι εργασίες του κλείσουν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να δώσει με την ομιλία του ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο μέχρι τον Ιούλιο του 2015 Πρόεδρος του κόμματος δεν είναι από τα στελέχη που συνηθίζουν να τοποθετούνται με χαρακτήρα εθιμοτυπικό. Κάθε άλλο. Από τη στιγμή που αποχώρησε από την ηγεσία της Ν.Δ., κάθε του δημόσια παρέμβαση, είτε είναι συνέντευξη, είτε ομιλία, είτε παρουσία σε κάποιο διεθνές φόρουμ, είναι καλά σχεδιασμένη και κατατείνει σε ένα διττό στόχο: αφενός στη δικαίωση της πολιτικής που ακολούθησε και των προειδοποιήσεων που απηύθυνε προς τους ψηφοφόρους, αφετέρου δε στην υπογράμμιση της δικής του παρουσίας στα πολιτικά δρώμενα.

Ο κ. Σαμαράς έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι παραμένει παρών μέχρι η χώρα να βγει από την κρίση ενώ αξιοσημείωτη είναι η συσπείρωση που παρατηρείται στα κομματικά στελέχη επιρροής του ενόψει του Συνεδρίου που ξεκινά αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση