GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κρανιδιώτης για την πρόταση του Καρατζαφέρη - Τι του απάντησε

Την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας, Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλο...


Την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας, Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στον Alpha 9,89.
Όπως είπε ο ίδιος του έγινε πρόταση να ενταχθεί στο νέο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Τάκη Μπαλτάκου και μάλιστα του προτάθηκε η θέση του Αντιπροέδρου.
«Μου έγινε μία πρόταση να ενταχθώ σε αυτό το σχήμα. Να είμαι αντιπρόεδρος. Εγώ δεν δέχθηκα. Δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Ο Καρατζαφέρης και παλιά καραβάνα είναι και έμπειρος είναι, αλλά αν πούμε ότι υπάρχει το ερώτημα, που πάει η χώρα και τι χρειάζεται, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν είναι η απάντηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης και πρόσθεσε:
«Και δεν έχει να κάνει ούτε με την ηλικιακό ρατσισμό, ούτε με τίποτα τέτοιο. Έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με αυτό το οποίο εκφράζει και αυτό που θέλει να φτιάξει με αυτούς που θέλει να το φτιάξει. Με φαντάζεσαι τώρα εμένα μαζί με την Ξουλίδου και με τον Κώστα Αϊβαλιώτη; Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας πρώτα από όλα και δεύτερον εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι πιο σοβαρό, το οποίο θα είναι πιο στιβαρό και να έχει μία συνέπεια».
Παράλληλα, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» τόνισε: «Έβλεπα χθες τον Γιώργο Καρατζαφέρη και είχε κρεμάσει το σαγόνι  μου. Έχει μία άποψη κάθε μέρα».
«Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος περφόμερ που έχει περάσει από την πολιτική πίστα. Ακόμα και ο Καμμένος είναι ερασιτέχνης μπροστά του» υπογράμμισε και συνέχισε:
«Υπάρχει ένα κενό στο χώρο της δεξιάς. Από τη μέση της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τη Χρυσή Αυγή υπάρχει ένα κενό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ψηφίσει Χ.Α. επειδή ήθελαν να διαμαρτυρηθούν και δεν είχαν άλλη επιλογή. Ο Καρατζαφέρης λέει να χωθούμε εδώ και να πάρουμε μερικούς. Πετάει και για τον βασιλιά για να πιάσουμε κανέναν παλαιό δεξιό. Δεν είναι αυτές οι απαντήσεις που απαιτούν οι καιροί Αν πίστευα ότι ο Καρατζαφέρης είναι η απάντηση θα ήμουν μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση