GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ομπάμα για τους χειρισμούς της Μέρκελ στο προσφυγικό

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, δήλωσε στο Ανόβερο, πως η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας σχετικά με το π...


Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, δήλωσε στο Ανόβερο, πως η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας σχετικά με το πως χειρίζεται την προσφυγική κρίση και πρόσθεσε:

«Σε αυτόν τον παγκοσμιοποιημένο κόσμο, είναι πολύ δύσκολο απλά να σηκώνεις τοίχους».

«Παραμένουμε ανήσυχοι για την κλιμάκωση των μαχών στη Συρία τις τελευταίες ημέρες και συνεχίζουμε να συμφωνούμε πως η μόνη πραγματικά διαρκής λύση είναι μια πολιτική λύση που κινεί τη Συρία προς μια περιεκτική κυβέρνηση που αντιπροσωπεύει όλους τους Σύριους» υπογράμμισε ο Ομπάμα στη κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι δύο ηγέτες σύμφωνα με το Reuters.

Επιπλέον, ο Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε ότι βλέπει δύσκολη τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας στη Συρία καθώς, όπως επεσήμανε, είναι ένα πρακτικό θέμα που χρειάζεται δέσμευση μεγάλης στρατιωτικής δύναμης.

«Το θέμα της ζώνης ασφαλείας στο έδαφος της Συρίας δεν είναι θέμα ιδεολογικής αντίρρησης από την πλευρά μου» υπογράμμισε ο αμερικανός πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση